2014-02-02 11:18:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ma elemében érzi magát

Napi horoszkóp február 2-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Úgy érzi, végre a megvalósulás útjára léphet a terveivel. Sajna, mindaddig, amíg a kedvesét nem győzi meg erről, aligha tud örülni a sikereinek. A harmonikus háttér nagyon fontos. Még önnek is!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma elemében érzi magát: a tükörből is egy kiegyensúlyozott ember néz vissza újfent önre. Hála istennek: úgy látszik, megérte pihennie. A mai napot még szánja a sportra, vagy lazításra. Esetleg mindkettőre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A megoldást a mostban találhatja meg, feledje hát végre a tegnapot, a múltat. Ha folyton elmúlt bajokon rágódik, akkor nem látja meg a mai nap adta lehetőségeket. Meglehet, nem több mint egy kellemes séta a gyerekeivel. Felüdülés!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kreatív és lendületes, s ha ezt a képességét nem kamatoztathatja a munkájában, akkor a mai napon, az otthonában kell megélnie ezt az oldalát. Akár valamit fel is újíthat a háza táján! Vagy esetleg a szomszédban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Zseniális ötletei támadhatnak a mai napon: jegyezze fel őket, ha ma nem, holnap már kamatoztathatja a munkájában, vagy máshol. Azzal azért vigyázzon, hogy kinek mennyit árul el a terveiből. Nehogy más arassa le a babérokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A munkája és a családja miatt is fontos lehet önnek a kapcsolatok ápolása. Meglehet, hogy emiatt mára már kissé elege is van az emberekből. De van egy, vagy kettő, aki még önnek is a segítségére lehet. Rájuk koncentráljon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nehéz hetet tudhat maga mögött, de az otthonában is áll a bál. Valamilyen munkálatok nagy erőfeszítéseket kívánhatnak öntől. Vigyáznia kell azonban, hogy ne terhelje meg magát túlságosan. A szívét is jobb kímélnie!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma is dolgozik, legalábbis fejben építgeti a karrierjét. Azért konkrétan munkálkodnia kár lenne, de a kapcsolatok ápolására a mai nap is tökéletes lehet. Ha a főnökével „véletlenül” összefutna, gondoljon arra, hogy ez nem is véletlen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Jó érzéke van ahhoz, hogy tudja, mikor érdemes beszélnie, és mikor jobb, ha inkább hallgat a tudásáról. Nem is csak az időzítés számít, hanem az is, hogy kinek mennyit árul el. Nem jó a felkészületleneket terhelni bizonyos tudással.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Többet kellene foglalkoznia a párkapcsolati kérdésekkel. Az nem elég, hogy egy fedél alatt élnek és egy asztalnál esznek. Részletekbe menően kellene megbeszélniük a közös terveket, és a lelki dolgokra is sort kellene kerítenie.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Valamibe belekezdett, amit az utóbbi időben elhanyagolt. Most itt az ideje, hogy újra elővegye a dolgot, legyen szó egy kézimunkáról, műalkotásról, hobbiról, vagy kapcsolatról. A Vízöntőben járó Nap segíti a tisztánlátásban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A rengeteg tennivalója miatt nehezebben tudja csak beosztani a szabadidejét. Könnyen lehet, hogy még a mai napot is munkálkodással tölti. Márpedig akkor ne csodálkozzon, ha a családja kiakad és magára hagyja önt.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: